Sälj Samsung

Vi köper dina mobiler

Höstkampanj: Få 500kr extra vid inbyte! Beräknat pris + 500kr!

valj-modell

1. Välj modell

skicka-in

2. Skicka in

få-betalt

3. Få betalt

1. Välj modell

2. Skicka in

3. Få betalt

Säljluren är det enklaste sättet att sälja sin gamla mobil. Vi grundades 2019 och specialiserar oss inom återanvändning och återvinning av modern elektronik med fokus på hög servicegrad och säkerhet. Säljluren är Sveriges enda oberoende trade-in och köper produkter av myndigheter, företag och privatpersoner. Efter att du har sålt din gamla mobil så dataraderar, renoverar och återställer vi mobilen till ny skick för att sedan leta sig till en ny användare för ett nytt liv. På så sätt tas elektroniken hand om i sin helhet och stora resurser sparas. Sälj din iPhone 8, 11, X eller samsung och få ditt pris direkt!

Sälj Samsung

Är du på marknaden för att sälja din Samsung? Då finns det ingen anledning att göra affären krångligare än du behöver.

Alla som någon gång har försökt sälja en Samsung vet hur svårt det kan vara att värdera telefonen korrekt och sedan hitta en seriös köpare på Blocket eller (ännu värre) på sociala medier. Det är tyvärr ett omfattande problem som vi själva har erfarenhet av och nu är fast beslutna om att lösa.

Lösningen vi idag erbjuder är möjligheten att på ett snabbt och smidigt sätt sälja din Samsung till oss, givetvis för en ärlig värdering och med snabb hanteringstid. Vi kan med andra ord hjälpa dig sälja en Samsung och få pengar för den inom loppet av ett par dagar.

Det är ett hållbart val att sälja sin Samsung

Att sälja sin Samsung och låta den komma till användning av någon annan är ett hållbart val. Fast inte bara för miljön utan även för dig som säljare och naturligtvis även köparen.

Miljön

Trots att Sverige hela tiden driver utvecklingen kring återvinning framåt på en global nivå är vi dåliga på att ta hand om elektronik. Mycket av den elektronik som kasseras är fortfarande är fullt bruklig och har ett andrahandsvärde.

När du säljer en begagnad Samsung hjälper du helt enkelt till att begränsa efterfrågan på naturresurser samtidigt som du minskar risken för att telefonen kastas i onödan.

Plånboken

Vi betalar alltid för de Samsung-telefoner som våra kunder vill göra sig av med. Hur mycket pengar man får för sin Samsung beror på faktorer som vilken modell det är samt dess skick.

Vår strävan efter transparens och ärlighet ser till att vi alltid erbjuder träffsäkra priser baserat på tillförlitliga värderingar. Därför är det uppenbart varför alla borde överväga att tjäna ett par hundralappar på sina gamla mobiler.

Köparen

Det finns idag många som föredrar att handla begagnat. Eftersom mycket elektronik har ett bra andrahandsvärde finns det också en stor marknad för begagnade mobiltelefoner.

Vidare finns det också de som inte har råd att köpa en ny telefon utan som istället behöver förlita sig på andrahandsmarknaden.

Oavsett anledningen kommer den Samsung du säljer till oss att komma till nytta för någon annan.

Optimerad värderingsprocess när du säljer din Samsung

Vårt mål är som sagt att ge dig möjligheten att sälja din Samsung så krångelfritt som möjligt. För att lyckas med det har vi optimerat allt från värderingsprocessen till själva försäljningen.

Vill du sälja en Samsung skickar du helt enkelt in den till oss med valfritt fraktbolag, exempelvis Postnord, DHL eller Schenker. Därefter värderar vi telefonen och betalar ut dina pengar omedelbart så att du får in dem på kontot inom ett par bankdagar.

Träffsäker värdering

För din skull prioriterar vi enkelhet och trygghet; vi ger aldrig tomma löften och orsakar heller inga onödiga fördröjningar, något flera andra aktörer på marknaden gärna gör.

När vårt team värderar den Samsung du vill sälja så lämnar de inget åt slumpen. Varje detalj av hårdvaran och mjukvaran granskas och därefter återställs telefonen. Vi genomför även renovering av enheten vid behov så att vi sedan kan sälja den vidare som en begagnad Samsung.

Pålitlig utbetalning

Efter att din Samsung har värderats så genomför vi en betalning för telefonen direkt till ditt bankkonto. Därmed har du pengarna på kontot inom ett par bankdagar, men ofta så snabbt som 24 timmar efter betalningen gjorts.

Under våra år i branschen har vi alltid betalat i tid och våra priser är alltid väldigt rättvisa. Vi tror så pass mycket på vår egen värderingsförmåga att vi erbjuder en Prisgaranti. Skulle du sälja din Samsung till oss och sedan erbjudas ett bättre pris av en tredje part, får du mellanskillnaden från oss.

Garanterad transparens vid försäljning av Samsung

Det viktigaste när du säljer en Samsung smartphone är att du i slutändan känner dig nöjd med affären. Därför är vi helt transparenta med alla våra tjänster och vi strävar ständigt efter att tillhandahålla marknadens mest träffsäkra värdering.

Många har idag försökt sälja Samsung och andra telefoner via nätet och dessvärre slutar det ofta inte så lyckligt. Privata köpare har en tendens till att pruta på redan bra priser och alldeles för ofta händer det att man skickar iväg en telefon utan att man får några pengar för den.

Detta innebär att det idag är enormt tidskrävande och riskabelt att sälja Samsung-telefoner på nätet. Därför väljer allt fler att undvika krångel och vända sig direkt till en respektabel och väletablerad aktör som säljluren.se.

Sälj en eller flera Samsung-telefoner

Här får du all hjälp du behöver när du behöver sälja en Samsung snabbt, enkelt och självfallet för bästa pris! Vi har kapaciteten att dels köpa in enskilda telefoner från privat personer och dels större partier med gamla telefoner från företag.

Utöver Samsung tar vi gärna hand om din gamla iPhone eller iPad. Apples produkter är kända för sitt imponerande andrahandsvärde varför det ofta är en bra affär att sälja en iPhone.

Skulle du ha frågor kan du vända dig till vår kundtjänst innan du skickar in telefonen till oss.

Värdera din mobil

Genom vår värderare kan vi ge dig ett värde på vad vi kan betala

Saubere, prägnante Karosserielinien und keine Assoziationen mit dem Miniatur-Mazda2-Schrägheck, auf dessen Einheiten der CX-3 aufgebaut ist. Vielmehr ähnelt der Mazda CX-3 abmessungen dem älteren CX-5 der vergangenen Generation. Aus der Ferne sind sie trotz des Längenunterschieds von 28 Zentimetern nicht schwer zu verwechseln.Vermarkter zielten mit dem CX-3 auf ein Jugendpublikum. Aber er wird das Bild derer nicht verderben, die nicht mit der Maschine prahlen wollen. Das diskrete Design des Mazda CX-3 im Corporate-Stil fällt nur dann auf, wenn es gebraucht wird.

Wenn gewünscht und finanziell möglich, kann der Besitzer des neuen CX-3 seine Frequenzweiche personifizieren und auf der Straße sichtbar machen. Händler bieten Marken-Overlays zum Einstellen von Stoßfängern und Crossover-Schwellenwerten, einen Spoiler und Karosserie-Aufkleber an. Deutlich mehr optionales Zubehör für das Auto.