Sälj iPhone

Vi köper dina mobiler

Höstkampanj: Få 500kr extra vid inbyte! Beräknat pris + 500kr!

valj-modell

1. Välj modell

skicka-in

2. Skicka in

få-betalt

3. Få betalt

1. Välj modell

2. Skicka in

3. Få betalt

Säljluren är det enklaste sättet att sälja sin gamla mobil. Vi grundades 2019 och specialiserar oss inom återanvändning och återvinning av modern elektronik med fokus på hög servicegrad och säkerhet. Säljluren är Sveriges enda oberoende trade-in och köper produkter av myndigheter, företag och privatpersoner. Efter att du har sålt din gamla mobil så dataraderar, renoverar och återställer vi mobilen till ny skick för att sedan leta sig till en ny användare för ett nytt liv. På så sätt tas elektroniken hand om i sin helhet och stora resurser sparas. Sälj din iPhone 8, 11, X eller samsung och få ditt pris direkt!

Sälj iPhone

Att sälja en iPhone behöver inte längre vara ett utdraget projekt där man i flera dagar tvingas sålla mellan oseriösa köpare och ännu oseriösare priser, för att ändå inte bli nöjd i slutändan.

Tänk dig istället hur praktiskt det hade varit att sälja din iPhone till en uppriktig köpare som garanterar en ärlig värdering och omedelbar utbetalning. Det är nämligen exakt den möjligheten vi idag erbjuder dig och alla andra som vill sälja sin iPhone.

Du skickar in din iPhone – Vi värderar och betalar

Vill du sälja din iPhone snabbt och utan krångel så hjälper vi dig gärna, oavsett telefonens skick. Allt du behöver göra är att skicka din telefon till oss med valfritt fraktbolag, exempelvis Postnord eller DHL. Så fort telefonen har tagits emot så fastställer vi din gamla iPhones värde enligt marknadspriset och enhetens status, innan vi betalar ut varje krona den är värd till dig.

Värderingen genomför vi omgående och utbetalningar sker från ett svenskt bankkonto vilket innebär att du har pengarna inom 1–3 bankdagar, precis som vid en vanlig banköverföring. Inga dolda kostnader, fördröjningar eller uteblivna betalningar.

Lättare än så blir det verkligen inte!

Sälj din iPhone tryggt och enkelt

Förutom att det ska vara praktiskt att sälja en iPhone måste också båda parterna vara tillfreds med affären. För att säkerställa detta är vi 100 % transparenta och ärliga. Dessutom strävar vi alltid efter att erbjuda marknadens mest exakta värdering.

Om du prioriterar enkelhet och bara vill få din iPhone såld utan onödig ansträngning kan vi assistera dig från värdering till slutförd affär.

Vi köper och säljer smartphones från alla ledande varumärken med iOS eller Android och står redo även hjälpa dig få sålt din iPhone. Har du frågor eller funderingar du vill ha svar på innan vi köper din iPhone kan du givetvis kontakta oss så svarar vi så fort vi kan.

Är du mer intresserad i att köpa än att sälja kan vi rekommendera vår systersajt Tillbehörsexperten. Där kan du köpa begagnade iPhones och även helt nya modeller.

Sälj din iPad

Vi begränsar oss inte till iPhones utan köper också in Samsung-telefoner och surfplattor. Därmed kan du sälja iPads till oss på exakt samma sätt som du säljer en iPhone: skicka in iPaden du vill sälja så värderar vi den och betalar dig.

Den enda skillnaden är att du väljer iPad som modell när du anger information om enheten du ska skicka in till oss.

Experter på iPhones & smartphones

Den största skillnaden mellan oss och andra aktörer i samma marknadssegment är den expertis vi sitter inne med. Vi har haft ett brinnande intresse för elektronik så länge vi kan minnas och har arbetat med smartphones sedan de första modellerna lanserades.

Det innebär att vi har all den kompentens för att på ett övertygande och korrekt sätt värdera alla elektronik som skickas in till oss. Vår förmåga att betala dig ärligt när du säljer iPhone är stommen som hela vår verksamhet vilar på och något vi tar på absolut största allvar.

Begagnade mobiler: en fördel för alla

Om du av någon anledning tvekar på om det är rätt beslut att sälja din iPhone är det hög tid att du slutar med det. Har du en uttjänt iPhone som du inte kommer använda igen är det alltid lika bra att sälja den. Så enkelt är det bara.

Att sälja iPhone är ett val som påverkar mer än bara dig som får pengar för telefonen. Låt oss förklara hur vi menar.

Miljön

Årligen kastas miljontals mobiltelefoner, gamla iPhones och annan elektronik. Problemet är att vi idag inte har tillräckligt effektiva återvinningssystem för att kunna separera och dra nytta av alla komponenter i en mobiltelefon. Därför samlas kastade mobiltelefoner i hög på en soptipp någonstans.

Väljer du att istället sälja en iPhone till oss så garanterar vi att den kommer komma till användning i form av en begagnad iPhone hos en av våra kunder. På sätt kan du undvika att telefonen hamnar på en soptipp medan den fortfarande är fullt brukbar, samtidigt som du bidrar till att minska konsumtionen och efterfrågan på ny elektronik.

Plånboken

I ärlighetens namn är den vanligaste orsaken varför de flesta väljer att sälja iPhones till oss rent ekonomiska. Här finns pengar att tjäna och pengar är en av de största drivkrafterna i dagens samhälle, vilket varken är överraskande eller något negativt, snarare tvärtom.

Som nämnt är vi kända för vår träffsäkra värdering och vårt team av experter har full koll på marknadsvärdet och hur en telefons skick påverkar dess värde. Därmed får du alltid ett ärligt pris för de iPhones du säljer till oss.

Pengarna du tjänar kan med fördela användas till att betala för en ny telefon.

Nästa användare

Slutligen är det ett osjälviskt val att sälja din iPhone till oss då den i slutändan kommer hamna hos en ny ägare. Detta eftersom alla mobiler vi köper från er säljs som begagnade iPhones via våra andra kanaler.

Det finns idag många som inte vill köpa ny elektronik på grund av de miljöproblem vi nämnde ovan.

Vidare finns det många som inte har råd att köpa den senaste elektroniken och därför förlitar sig på begagnatmarknaden istället.

Gör någon annan en tjänst och sälj din iPhone här!

Värdera din mobil

Genom vår värderare kan vi ge dig ett värde på vad vi kan betala

Saubere, prägnante Karosserielinien und keine Assoziationen mit dem Miniatur-Mazda2-Schrägheck, auf dessen Einheiten der CX-3 aufgebaut ist. Vielmehr ähnelt der Mazda CX-3 abmessungen dem älteren CX-5 der vergangenen Generation. Aus der Ferne sind sie trotz des Längenunterschieds von 28 Zentimetern nicht schwer zu verwechseln.Vermarkter zielten mit dem CX-3 auf ein Jugendpublikum. Aber er wird das Bild derer nicht verderben, die nicht mit der Maschine prahlen wollen. Das diskrete Design des Mazda CX-3 im Corporate-Stil fällt nur dann auf, wenn es gebraucht wird.

Wenn gewünscht und finanziell möglich, kann der Besitzer des neuen CX-3 seine Frequenzweiche personifizieren und auf der Straße sichtbar machen. Händler bieten Marken-Overlays zum Einstellen von Stoßfängern und Crossover-Schwellenwerten, einen Spoiler und Karosserie-Aufkleber an. Deutlich mehr optionales Zubehör für das Auto.

Ingen kund är för liten eller för stor för oss

Vi är en av Sveriges ledande inköpare av begagnade iPhones, Samsung Galaxys och andra smartphones och surfplattor. Och vi välkomnar alla till oss. Det spelar ingen roll vilken årsmodell din iPhone är eller hur många/få telefoner du behöver göra dig av med.

En stor del av våra kunder är privatkunder som säljer en eller kanske två iPhones åt gången. Men vi har också företagskunder och köper in partier med begagande iPhones från myndigheter och bolag från hela Sverige.