Prisgaranti

Har du hittat någon som ger dig ett bättre pris?

1

Du hittar bättre pris

Får du mer för din mobil hos någon av våra konkurrenter? Vi har då möjlighet att ge dig prisgaranti och matcha det priset.

2

Berätta för oss

Ta en skärmbild på priset och länken till hemsidan som kan ge dig bättre pris. Skicka denna informationen till [email protected]

3

Vi ger dig svar

När vi har mottagit informationen går vi igenom detaljerna och sedan får du besked om priserna är jämförbara och om vi kan matcha priset.

OBS! Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av feltryck av daterade priser i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Prisgaranti när du säljer telefon till oss

Prisgaranti anser vi är ett måste inom vår bransch och det finns två orsaker till varför vi erbjuder detta till alla.

För det första ger det extra säkerhet för dig som kund då du kan vara säker på att du alltid får betalt vad telefonen är värd. För det andra är vi så säkra på vår egen förmåga att värdera telefoner korrekt att vi tycker du ska ha möjligheten till kompensation om vi misslyckas med värderingen.

Det är viktigt att du kontaktar oss så fort du kan efter att du fått en högre värdering och att du har all information som vi behöver, dvs. en skärmdump på värderingen och en länk till sajten.

Tänk också på att prisgarantin endast gäller för godkända aktörer på marknaden och att vi inte matchar värdering utförda av privatpersoner eller ej etablerade företag.